Anya

Född: 2007

Anya är dotter till Ninya och är en riktig dressyrpingla. Anya är väldigt snäll och låter vem som helst pyssla med henne i boxen. Hon vill alltid gosa och lyckas alltid få ens självförtroende på topp både när man hanterar och rider henne, vilket har gjort henne till en vanlig favorit hos både vuxna och barn. Ibland tar hon det lite väl lugnt på banan, men om man bara påminner henne lite så gör hon allt man ber om. Anya ägs till hälften av Annas Ridcenter.

Britta

Född: 2014

B-ponny

Britta är dotter till Sukette och Dizel. Hon började gå på ridskolan i slutet av höstterminen 2018 och trots att hon är ung är hon en mycket pålitlig ponny. Hon är väldigt nyfiken och tar det mesta med ro, förutom vattenmattor vilket både är hennes och hennes pappas stora skräck.

Chaggy

Född: 2006

B-ponny

Chaggy, eller Chagandy som han egentligen heter, är en pigg liten ponny som kammat hem många fina priser ute på tävlingsbanorna. Han är väldigt matglad och är alltid den som kommer hem tjockast från grönbetet. Förutom att han gärna springer liiiite fortare än vad han egentligen får är han en väldigt lydig och trygg ponny som många barn älskar att rida på. Chaggy ägs till hälften av Annas Ridcenter.

Didi

Född: 2005

Didi är en maffig häst som är lika stor som hon är snäll. Även Didi har tävlat en del, och spenderade en del av 2017 på Flyinge där hon tränades i hoppning. Hon är mycket häst att rida, och är också många större elevers favorit. Didi har en riktig gunghästgalopp!

Dizel

Född: 2009

C-ponny

Dizel är en väldigt söt och social ponny som ägs till hälften av Annas Ridcenter. Han är känd för sin snabbhet vilket många tuffa små ryttare uppskattar. Han älskar gymkhana då han verkligen får visa upp hur snabbt han kan springa och hur kvickt han kan svänga. 

Doris

Född: 2010

Doris kom till oss sommaren 2016 och trots att hon aldrig gått ridskola förr skötte hon det med bravur med en gång. Doris är en väldigt nyfiken häst, och hänger mer än gärna med på fartfyllda äventyr i skogen. Doris tycker speciellt om att bli borstad i ansiktet. Doris ägs till hälften av Annas Ridcenter.

Elmo

Född: 1997

Elmo är en farbror med lagom lugnt tempo på ridbanan. På sommaren är Elmo världens mysigaste häst som gärna är med vad det än gäller, dock helst en lång promenad i skogen. På vintern är det inte alltid riktigt lika kul med ridning men han är en sann trotjänare och ställer ändå alltid upp (efter lite övertalning). Elmo kan vara en riktig kelgris och ställer sig gärna och slickar på någon han tycker om, det finns inget gosigare än Elmos stora mule! Elmo hänger ofta ut tungan när man rider honom vilket gör att han ser helknasig ut.

Goblin

Född: 2004

C-ponny

Goblin är lite av en superponny som hoppar allt man styr på. Goblin ägs inte av Annas Ridcenter och går främst lektioner tillsammans med ägaren, Tilda Laine Andersson.

Maggie

Född: 2008

Maggie, eller Campomaggi som hon egentligen heter, är Annas dotter Emmas häst som bor på Flyinge när hon inte är hemma på ridcentret. Maggie är en häst med väldigt mycket kraft i sig, och det är alltid kul att se henne visa upp sig både på banan och i hagen. Maggie älskar att bli kliad och kliar mer än gärna tillbaka med sin goa mule. Emma tränar och tävlar henne i hoppning. 

Märta

Född: 2009

D-ponny

Märta är en gosig ponny som går med på ridskolan ibland. Hon är känslig och ganska envis och kräver därför tydliga instruktioner av sin ryttare, men när man väl får till det går hon som en dröm. Märta ägs till hälften av Annas Ridcenter.

Ninya

Född: 1994

Ninya är vår äldsta häst och också vår bästa läromästare. Alla kan rida ett lyckat dressyrpass på Ninya, då hon alltid ger det lilla extra. Hon är en väldigt känslig häst, trots alla år på ridskolan, och hennes favoritaktivitet är fortfarande gymkhana där hon får bevisa att hon fortfarande är snabbast i stallet. Ninya har fått fem föl varav Anya, Nikiyta och Nayomi finns kvar på ridskolan. Ninya ägs till hälften av Annas Ridcenter.

Nienke

Nienke är en frieser som ridcentret har lånat in på obestämd tid. Hon är inte helt utbildad men har hjärtat på rätt ställe. Nienke är inte rädd för något och tycker att uteritter är både kul och spännande. Innan hon kom till oss har hon mest blivit promenadriden samt gått en del handikappsridning. När Nienke fattar galopp känns det som att sitta på en kanonkula!

O’hara

Född: 2002

D-ponny 

O’hara är en mycket trevlig connemaraponny. Hon kan vara lite envis på ridbanan, men är aldrig dum. Hon tar det ganska lugnt för det mesta men ber man henne slå på racerväxeln är det inte många som hänger med. O'hara älskar uteritter, men har gärna en kompis med sig. Hon väntar föl som är beräknat i början av sommaren 2019.

Sessan

Född: 2013

A-ponny

Sessan är en minishettis och Annas Ridcenters maskot. Hon kom till oss sommaren 2018 och rids av de allra minsta ridskoleeleverna. Hon är en jättesnäll liten tös med precis lagom med bus i sig, just som en barnponny ska vara. 

Stella

Född: 2004

D-ponny

Stella är en ponny med stor personlighet. Hon går snällt med alla ryttare men behöver tydliga direktiv för att inte smita undan jobbet. Hon tycker dressyr är svårt men ganska roligt. Stella älskar att bli kliad i ansiktet. Stella ägs inte av Annas Ridcenter men går på ridskolan några dagar i veckan.

Sukette

Född: 2003

B-ponny

Sukette är en sockersöt ponny som många barn älskar. Hon har tävlat en del i både hoppning och dressyr, men är nu mycket nöjd med att bara lära barn att rida. Ibland blir hon lite busig på ridbanan, men det är svårt att inte förlåta någon som är så gullig!

Trollslända

Född: 2005

C-ponny

Trollslända, eller Trollis som vi kallar henne, är en ponny med lagom mycket krut i. Hon är väldigt rädd om sina ryttare och gör alltid vad man ber henne om, även om hon ibland kan testa gränserna i hanteringen. Hon har kammat hem fina priser i hoppning men det hon tycker är roligast är att springa snabbt på våra fina skogsstigar. Trollis väntar föl i början av sommaren 2019.

Top Gun

Född: 1998

Top Gun, eller Toppen, är en äkta läromästare. Han gör precis som han blir tillsagd och har aldrig några hyss för sig. Han går jättefint med både barn som vuxna på ryggen. Han tycker det är väldigt mysigt, men lite läskigt, att rida i skogen men med en kompis går det alltid bra!  Top Gun ägs inte av Annas Ridcenter men han jobbar heltid på ridskolan.