Britta longeras

Britta

Britta är dotter till Sukette och Dizel. Hon började gå på ridskolan i slutet av höstterminen 2018 och trots att hon är ung är hon en mycket pålitlig ponny. Hon är väldigt nyfiken och tar det mesta med ro, förutom vattenmattor vilket både är hennes och hennes pappas stora skräck. Britta flyttade till sin nya familj våren 2021.

Födelseår: 2014
Ras: B-Ponny
Dizel på tävling

Dizel

Dizel är en väldigt söt och social ponny. Han är känd för sin snabbhet vilket många tuffa små ryttare uppskattar. Han älskar gymkhana då han verkligen får visa upp hur snabbt han kan springa och hur kvickt han kan svänga. Dizel flyttade till sin nya familj sommaren 2021.

Födelseår: 2009
Ras: C-Ponny
herman

Herman

Fullständigt namn: Gay Count Shetan

Herman betar nu på de evigt gröna ängarna, men många av hans avkommor finns kvar hos Anna i stallet.

Födelseår: 2003
Ras: D-Ponny
Märta

Märta

Fullständigt namn: Cristalls Mathieu

Märta var halvägd tillsammans med ridskolan och tävlade i hoppning samtidigt som hon gick lektion någon dag i veckan. Hon är också halvsyskon med många av Annas hästar efter Gay Count Shetan.

Födelseår: 2009
Mathilda

Mathilda

Mathilda är en connemara skimmel. Hon är en riktig dressyrpingla, men hoppar också gärna om du ber henne. Hon kan vara rätt envis precis som en ponny kan vara, men är världens snällaste. Mathilda flyttade sommaren 2021.

Ras: D-Ponny
Ninya

Ninya

Ninya var stallets dressyrpingla och väldigt populär bland alla elever. Vi minns hennes underbara trav, hennes bitchiga tänder när man spände sadelgjorden, hennes jämfota bocksprång, hennes otroliga arbetsvilja och hennes kärlek till Elmo. Ninya lämnade stallet i september 2020 och betar nu på de evigt gröna ängarna.

Prinsen

Prinsen

När Prinsen kom till ridskolan var han bara några månader gammal, men blev snabbt känd som utbrytarkung. Han hade inget intresse av att stå i hagen med sin mamma utan såg alltid att gräset var grönare på andra sidan och tog sig dit. Som fyraåring är han inte riktigt lika rymningsbenägen men har en lika stor personlighet som alltid. Prinsen älskar att bli kliad på halsen! Prinsen flyttade till sin nya familj under våren 2021.

Födelseår: 2016
Ras: B-Ponny
Zantino på uteritt

Zantino

Zantino har varit på Annas ridecenter ett tag men har nu flyttat med sin ägare till Kungsbacka ridgymnasium. Vi önskar er lycka till med vidare studier och nya utmaningar! 

Födelseår: 2013