Alfons

Alfons

Fullständigt namn: Almanzor De Virgis

Alfons är en valack född 2017. PRE från Spanien som ska vidareutbildas av Emma och Filippa och sedan får vi se om han passar till ridskolan. 

Anya i hagen

Anya

Anya är dotter till Ninya och är en riktig dressyrpingla. Anya är väldigt snäll och låter vem som helst pyssla med henne i boxen. Hon vill alltid gosa och lyckas alltid få ens självförtroende på topp både när man hanterar och rider henne, vilket har gjort henne till en vanlig favorit hos både vuxna och barn. Ibland tar hon det lite väl lugnt på banan, men om man bara påminner henne lite så gör hon allt man ber om.

Födelseår: 2007
baby

Baby

Fullständigt namn: Bedrich

Baby är i motsats till sitt namn ingen liten kille, utan stallets största häst. Men är man stor så måste man vara snäll och det är han verkligen. Dessutom är han riktigt stilig och flörtar gärna med de andra hästarna i hagen. I ridningen är har fortfarande lite grön, men han gör stora framsteg och gillar att komma ut på små utflykter som att åka på hoppträning med Emma.

Calle

Calle

Fullständigt namn: E’clair

Calle flyttade från Belgien till Annas ridcenter våren 2021. Han älskar uppmärksamhet och är en riktigt social kille. I ridningen vill han gärna ha tydliga hjälper av sin ryttare, men förstår han bara vad du vill så gör han det så gärna. Calle älskar också uteritter.

Ras: C-Ponny
Chaggy

Chaggy

Fullständigt namn: Chagandy

Chaggy är en pigg liten ponny som kammat hem många fina priser ute på tävlingsbanorna. Han är väldigt matglad och är alltid den som kommer hem tjockast från grönbetet. Förutom att han gärna springer liiiite fortare än vad han egentligen får är han en väldigt lydig och trygg ponny som många barn älskar att rida på.

Födelseår: 2006
Ras: B-Ponny
didi

Didi

Didi är en maffig häst som är lika stor som hon är snäll. Även Didi har tävlat en del, och spenderade en del av 2017 på Flyinge där hon tränades i hoppning. Hon är mycket häst att rida, och är också många större elevers favorit. Didi har en riktig gunghästgalopp! I skogen har hon gärna med sig en kompis för annars kan hon tycka att det är lite läskigt, men hon älskar att kunna sträcka ut i en galopp på skogsstigarna.

Födelseår: 2005
Dimma i hagen.

Dimma

Dimma är dotter till Diana som tidigare varit på ridskolan och har hittills visat sig vara en snäll tjej med mycket energi. Hon är inriden men går inte med på ridskolan ännu. 

Födelseår: 2020
Eddy räcker ut tungan i hagen

Eddy

Eddy är en liten och mycket trevlig häst. Han är en Appaloosakorsning som från början är skolad som westernhäst, men trots det gladeligen ställer upp och försöker förstå den engelska ridningen. Han upplevs som lite grön i ridningen på grund av detta men är en mycket trygg häst som inte har några hyss för sig. Eddy tycker mycket om uteritter där han alltid behåller lugnet men ändå gärna sträcker ut sig i en skön galopp på skogsstigarna, dessutom älskar Eddy att bada.

Födelseår: 2007
Ez

Ez

Fullständigt namn: Esmerado XX

Ez är en valack född 2014. PRE från Spanien och är en lite känsligare kille. Han kom till oss i December 2022 och ska vidareutbildas av Emma och Filippa för att sedan se om han passar på ridskolan. 

Flugan

Flugan

Fullständigt namn: CC Fly High

Flugan är född 2022 och är Michelles föl. Hon är efter Chacfly PS - Casall. Flugan är full med energi och är stallets charmtroll. En framtida liten stjärna som är tänkt bli Emmas tävlingshäst. 

Frida i hagen

Frida

Fullständigt namn: Frics G Countess

Frida kom som föl till Annas ridcenter vintern 2020. Hon är en väldigt söt och snäll liten dam som älskas av alla som gått unghästkursen ochpysslat med henne. Frida är halvsyskon till många av hästarna hos Anna och har samma pappa som både Tarzan, Olga, Nikki och Nayomi. När hon kom var hon svart med en liten vit stjärn, men under våren 2021 började det dyka upp en massa vita hårstrån i pälsen, var månne detta nu sluta...

Födelseår: 2020
Harry i paddocken

Harry

Fullständigt namn: Enjoy Hardcash

Harry född 2014 är världens snällaste häst både att rida, hantera och är försiktig om sin ryttare. Han är väldigt framåt och gillar att galoppera ut i skogen. Harry gillar att lukta väldigt mycket och då kan han ibland låta som en drake. Harrys pappa var en väldigt framgångsrik travhäst, Harry ville dock inte gå i sin pappas fotspår och rids nu bara som ridhäst. 

Janne poserar

Janne

Fullständigt namn: Jeantil Cake

Janne född 2018 efter Herve d'lve VDL - Cardento. Janne flyttade in hos Anna i mars 2023. Han är en pigg och nyfiken häst som älskar att hoppa. Han är en stor 5-åring och har inte riktigt fått ordning på ben och kropp så det är något han tränar på nu. Janne ägs av Jessica i stallet och är en kär familjemedlem till hela familjen. Framöver kommer Janne tävla lite i hoppning men också vara med på vissa lektioner på ridskolan. 

Födelseår: 2018
Lady

Lady

Ras: B-Ponny
lessie

Lessie

Fullständigt namn: Celeste W

Lessie kom till Annas ridcenter våren 2021 och tränas i hoppning av Emma. Hon går inte på ridskolan. Lessie är en otroligt social och matglad häst. Hon är supersnäll och nyfiken på allt. 

Lessie är efter Diarado-Contender. 

Födelseår: 2016
Maggie i hagen

Maggie

Fullständigt namn: Campomaggi

Maggie är en stor häst med väldigt mycket kraft i sig, och det är alltid kul att se henne visa upp sig både på banan och i hagen. Hon kräver mycket av sin ryttare och ger också väldigt mycket tillbaka när hon får det. Maggie älskar att bli kliad och kliar mer än gärna tillbaka med sin goa mule. 

Födelseår: 2008
Mia som nyfödd

Mia

Fullständigt namn: Mi Amore

Stoföl född 2022 efter Silbersky F - Stolzenberg med Maggie som mamma. Mia och Flugan är bästa vänner och föddes med bara en månads mellanrum och har hållit ihop sen dess. Mia ska i framtiden förhoppningsvis bli en tävlingshäst. 

Michelle

Michelle

Fullständigt namn: Mlle Michelle F

Michelle kom till Annas ridcenter som 1 åring. Hon rids av Emma och går inte med på ridskolan utan tanken är att hon ska bli tävlingshäst. Michelle är en lugn och otroligt cool häst, hon gillar att njuta av dagen och ta det lugnt. 

Michelle är efter Casall-Stolzenberg. 

Födelseår: 2018
Milah

Milah

Nikki

Nikki

Fullständigt namn: Niykita Shetan

Nikki är en känslig häst som gillar att hoppa. Hon tränas och tävlas av Emma. Mamma Ninya var en riktig trotjänare på ridskolan och pappa Gay Count Sheetan har tävlat framgångsrikt i hoppning upp till MSVA. Nikki går med på lektion vissa dagar med några av de mer erfarna ryttarna. Som den fina storasyster hon är visar hon gärna lillasyster Nayomi alla bus man kan hitta på i hagen.

Födelseår: 2016
Olga

Olga

Fullständigt namn: Scarlett Shetan

Olga är en livlig connemara-New Forest korsning. Mamma O'hara fanns tidigare på ridskolan liksom flera av Olgas halvsyskon efter Gay Count Shetan. Olga älskar att följa med på skogspromenader ledd i grimma, att bli kliad på halsen och runt huvudet. Och om du inte håller reda på dina saker när du pysslar med Olga stjäl hon gärna vantar som hon leker med. Olga har börjat gå med på några lektioner och vänjer sig sakta in i ridskolan. 

Födelseår: 2019
Olof i tomtehatt

Olof

Olof kom till oss i maj 2022. Han en welshvallack född 2018. Olof är en super snäll och glad liten kille som är många av barnens favorit. En riktig sötnos!

Ras: B-Ponny
PC

PC

Fullständigt namn: Torpalyckans Pina Colada

PC är född 2018 och är en ridponny med en halvblods mamma och en New Forest pappa. Hon är under utbildning för att sedan gå med på ridskolan. 

Peachy

Peachy

Fullständigt namn: Peachy

Peachy är PCs avkomma och är en modig liten tjej som har lätt för att anpassa sig med de andra hästarna i lösdriften. 

Power

Power

Ras: D-Ponny
Sessan i hagen

Sessan

Sessan är en minishettis och Annas Ridcenters maskot. Hon kom till oss sommaren 2018 och rids av de allra minsta ridskoleeleverna. Hon är en jättesnäll liten tös med precis lagom med bus i sig, just som en barnponny ska vara. Hon brukar också få vara med på teorilektionerna när vuxengrupperna ska lära sig grunderna i tömkörning. 

Födelseår: 2013
Ras: A-Ponny
Sparris

Sparris

Fullständigt namn: Sparris

Sparris är Spexas avkomma och är just nu på hingstbete med Sune. 

Spexa med föl

Spexa

Fullständigt namn: Spexa

Spexa är född 2018 och kom till Annas tillsammans med PC. Hon är New Forest och under utbildning för att sedan gå med på ridskolan. 

Sune

Sune

Fullständigt namn: Salta Sune

Sune är Sukettes som tidigare fanns på ridskolans avkomma och pappa är Tarzan som är på ridskolan. Sune är just nu på hingstbete med Sparris. 

Tarzan

Tarzan

Fullständigt namn: Tarzan Shetan

Tarzan är en liten hopptalang som börjat gå på lite lektioner på ridskolan för att vänjas in. Och visst får Anna skylla sig själv när Tarzan tar sats och hoppar över paddock staketet för det är ju hopphästar hon gärna föder upp. Och visst har Tarzan en fin stam att brås på. Både mamma Trollis fanns tidigare på ridskolan och framförallt pappa Gay Count Shetan har ju båda framgångsrikt tävlat i hoppning.

Födelseår: 2019
Ture

Ture

Fullständigt namn: Ture

Ture är en föredetta tävlingshäst som kom till Annas 2022. Han är en otrolig läromästare då han är bra utbildad. Han tycker om att hoppa och är även en stor favorit bland eleverna. Han är lite mer åt det energiska hållet men samtidigt lyhörd för ryttarens hjälper.