Star

Star är privatägd och kom till Annas ridcenter våren 2021 från USA. Star är en föredetta galopphäst och är en väldigt snäll häst  med mycket krut som gillar att mysa och bli klappad.

Elsa

Elsa är en connemaraponny som älskar gos och att bli ompysslad i stallet. I ridningen tycker hon mycket om fart och passar de lite tuffare ryttarna. Hon älskar uteritter i skogen och vill helst gå först. Elsa är uppfödd i Danmark och kom till stallet under våren 2021. Hon ägs till hälften av Annas ridcenter.

Lessie

Lessie kom till Annas ridcenter våren 2021 och tränas i hoppning av Emma. Hon går inte på ridskolan.

Lessie är efter Diarado-Contender. 

Märta

Märta var halvägd tillsammans med ridskolan och tävlade i hoppning samtidigt som hon gick lektion någon dag i veckan. Hon är också halvsyskon med många av Annas hästar efter Gay Count Shetan.

Prinsen

När Prinsen kom till ridskolan var han bara några månader gammal, men blev snabbt känd som utbrytarkung. Han hade inget intresse av att stå i hagen med sin mamma utan såg alltid att gräset var grönare på andra sidan och tog sig dit. Som fyraåring är han inte riktigt lika rymningsbenägen men har en lika stor personlighet som alltid. Prinsen älskar att bli kliad på halsen! Prinsen flyttade till sin nya familj under våren 2021.

Britta

Britta är dotter till Sukette och Dizel. Hon började gå på ridskolan i slutet av höstterminen 2018 och trots att hon är ung är hon en mycket pålitlig ponny. Hon är väldigt nyfiken och tar det mesta med ro, förutom vattenmattor vilket både är hennes och hennes pappas stora skräck. Britta flyttade till sin nya familj våren 2021.